Sos pentru friptura

de Bucataras in Clasice, 23 Mai 2009 | 11583 vizualizari

 

Se poate servi si alaturi de legume fripte, kebab de pui sau crochete de pui

 

INGREDIENTE

  • 25 gr unt
  • 1 ceapa rosie tocata marunt
  • 400 gr rosii conservate tocate
  • 4 linguri de bere blonda
  • 1 lingura de otet
  • 1 lingura sos worcestershire
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 lingura zahar nerafinat
  • 2 lingurite mustar de Dijon
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos pentru friptura:

1. Topiti untul in tigaie, adaugati ceapa si caliti-o timp de aproximativ 5 minute sau pina se inmoaie

2. Adaugati rosiile, berea, otetul, sos worcestershire, pasta de rosii, zaharul si mustarul si amestecati pina se omogenizeaza

3. Lasati sa de ain clocot la foc mic, amestecind mereu, apoi lasati sa fiarba fara capac 5-10 minute sau pina se ingroasa putin, amestecind din cind in cind. Serviti fierbinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos pentru friptura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tzatziki