Sos Nachos Cheese

de epurasha2bb in Sosuri, 12 Iul 2010 | 17521 vizualizari

 

un sos branzos picant care mie imi place cu rontaiele crocantele

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei iute
  • 1 castravecior murat picant
  •  4 linguri smantana grasa
  • 1 bucata de branza alba grasa si sarata de 100 g
  • alte feluri de branza ce aveti prin casa, bucatele mici ca niste cubulete
  • 3 boabe de piper negru
  • marar verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos Nachos Cheese:

Se topeste branza cu smantana impreuna la bain marie.Apoi tocam marunt castraveciorul murat picant si mararul verde si amestecam cu sosul de branza. Mai adaugam 3 boabe de piper negru zdrobit atunci pe loc.Servim intr-un bol cu ardeiul iute infipt in sos si alaturi de triunghiuri crocante de nachos cheese(chipsuri din cereale cu gust de branza )

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Nachos Cheese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ragù alla bolognese (Sos Bolognez)