Sos de zmeură homemade

de simonacallas in Cook and smile, 15 Apr 2014 | 7211 vizualizari

COMENTARII (19)

Constelatialeu 1

15.04.2014, 07:43

Nu cerd ca mai apuca sa fac sos,la cat de mult imi place zmeura...

Merisor 1

15.04.2014, 07:44

Bun sosul de zmeura!

Satisfyyourcravings 1

15.04.2014, 08:03

Cat de util!

simonacallas 1

15.04.2014, 08:13

Cleme, nici la noi nu rezista, dar am pus interdictie pentru un pumn de zmeura, ca aveam nevoie de sos

Merisor, bun tare, asa-i

Adriana, ma bucur ca gasesti utila reteta

Va multumesc mult

tiby 1

15.04.2014, 08:13

ador zmeura !

simonacallas 1

15.04.2014, 08:28

Tiby, welcome to the club Cred ca tuturor ne place

gaby_duceag 1

15.04.2014, 08:59

Cantitatea de zahăr nu e bătută în cuie
asta e clar!
cum sa bati zaharul in cuie? )))))))))))))))))))

hahaha))))


am adaugat-o la favorite, arata super!

deyutzky 1

15.04.2014, 09:05

vaaaii ce-mi place zmeura!

simonacallas 1

15.04.2014, 09:10

Gaby Pai nu e batut in cuie, poate in cuisoare )

Deyu, cred numai cine e alergic nu mananca zmeura

Va multumesc mult

simona72 1

15.04.2014, 09:12

Supeeer! Cel mai bun si cel mai parfumat din zmeura! In toamna eram tare suparata ca nu am gasit zmeura pe piata pt dulceata, dar m-am desteptat e super buna si cea congelata pt sosuri si cand ai chef de o portie de dulceata se face imediat. doar cu samburii nu ma prea impac eu

Lavinia 1

15.04.2014, 09:30

minunat!

MotanLaOale 1

15.04.2014, 10:32

Rocsi 1

15.04.2014, 11:28

simonacallas 1

15.04.2014, 11:58

Simona, sigur ca e foarte buna si congelata, ba chiar am auzit cofetari cu experienta afirmand ca e mai puternic parfumul la cea congelata

Lavinia, esti o draguta

Motanel, banuiesc ca si tie iti place zmeura

Rocsi, bucuroasa de vizita

Va multumesc mult, tuturor

Lia_ 1

15.04.2014, 19:55

este asa-zisul coulis din fructe doar ca este conservat? la favorite. se poate face si din capsuni cred, cand va fi abundenta.

Simona72, sosul il poti strecura de seminte, daca ai rabdare

Simonacallas, cica batut in "cuisoare"

simonacallas 1

15.04.2014, 20:12

Lia, cred ca e ca si coulis. Nu stiu daca se conserva, noi nu facem mai mult decat ne trebuie, dar pana se raceste trebuie inchis etans ca sa nu faca pojghita deasupra. Se poate face din absolut orice fructe, trebuie doar sa ajustam cantitatea de zahar. Multumesc

RuxyRux 1

15.04.2014, 22:44

Exceptional draga mea! Adooor zmeura sub orice forma

simonacallas 1

20.04.2014, 22:04

Multumesc mult, Rux Si eu ador zmeura

babi5 1

26.11.2014, 20:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mic dejun copios