a papat micuta Teo de ziceai ca se bat turcii la gura ei!:)
Am curatat carnita de pielite, am spalat-o si am taiat-o cubulete.Am pus carnea intr-un castronel si am turnat peste ea 2 linguri de ulei, 1 lingurita de otet, am presarat condimentele, am adaugat o lingurita de ceapa tocata si 1 graunte de usturoi taiat feliute.Am amestecat cu mana bine spalata carnea prin acest amestec, am acoperit cu o folie alimnetara si am lasat la rece o ora.Apoi am scos si am pus-o la calit in 3 linguri de ulei in tigaia unde sfaraia deja cu ceapa tocata , cubulete de ardei si usturoiul feliute.Am adaugat dupa vreo 5 minute si pasta de rosii cu ardei(din borcanul de la soacra mea din rosii si ardei de curte, daca nu aveti ceva de genul asta puteti folosi o pasta de tomate din comert dar s-o diluati cu putina apa inainte).Se amesteca si se mai lasa un timp.mai adaugati apoi cate putina zeama de carne stecurata sau apa incalzita, cateva linguri nu mult.Apoi daca va place mai gros sosul puetti sa adaugati si o lingura de faina dar eu nu recomnad dat5 fiind ca se serveste cu orez care ed estul de fainos.
Orezul se spala in 2-3 ape , se scurge , se pune la fiert in apa cam 1 parte orez si 2 parti apa, se adauga spre sfarsit un varfvd e cutit de unt si un praf de sare si se acopera oprind focul.
Servim sosul peste orz si decoram cu frunze de patrunjel verde .