Sos de vanilie pentru tarte

de Micutza Luana in Clasice, 6 Noi 2014 | 8212 vizualizari

COMENTARII (16)

anca_rm 1

06.11.2014, 16:24

Micutza Luana 1

06.11.2014, 16:28

ps. rog modelatoarele daca imi pot strege o poza . am facut o greseala , am pus poza la maioneza din greseala , era un langa alta .

Bya Ralu 1

06.11.2014, 16:44

bunnnn

Bya Ralu 1

06.11.2014, 16:45

seamana maioneza cu crema

Micutza Luana 1

06.11.2014, 16:47

poi da nu vezi ) aia mai galbena e maioneza

MotanLaOale 1

06.11.2014, 16:49

T I M E A 1

06.11.2014, 17:04

Luana poti sterge tu poza, intra inapoi la editare si de acolo stergi poza

Constelatialeu 1

06.11.2014, 17:11

Abia ai postat,deci poti sa o stergi singura...

Merisor 1

06.11.2014, 19:31

Foarte bun sosul tau de vanilie!

Micutza Luana 1

06.11.2014, 19:53

multumesc fetelor

Rocsi 1

06.11.2014, 21:33

Ce bun o fi si aromat!

reisnaor_2006 1

06.11.2014, 22:58

Raluca57 1

07.11.2014, 07:39

Ce fel de smântână ai pus? Multumesc

dantes 1

09.11.2014, 11:34

Bun!

babi5 1

18.12.2014, 06:37

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 16:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu caise la pahar