Sos de usturoi cu mayo şi Worcestershire

de ionix in Pt. peste, 29 Iul 2010 | 7942 vizualizari

 

100% Ionixez :p... chiar daca e in stil mayo, nu este gretos deloc... este acrisor si buuuuuuun

 

INGREDIENTE

  • 2 galbenusuri
  • 7-8 catei de usturoi
  • Zeama de la ½ lamaie
  • 2 capacele sos Worcestershire
  • 200 ml ulei
  • lingura cu mustar
  • Sare si piper alb, dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de usturoi cu mayo şi Worcestershire:

Cateii de usturoi se piseaza si se freaca cu 2 linguri cu ulei pana devine ca o pasta albicioasa.

Se adauga galbenusurile, unul cate unul, si se amesteca bine.

Se pune uleiul putin cate putin, ca la maioneza, pana il terminam.

Adaugam zeama de lamaie si amestecam rapid.

Punem mustarul si iar amestecam rapid.

Sosul Worcestershire il turnam putin cate putin, pentru a nu taia sosul.

Se pune sare si piper, dupa gust, iar apoi dam la frigider.

Se mananca cu orice tip de carne.

Eu l-am facut pentru peste.

Enjoy it!


 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de usturoi cu mayo şi Worcestershire" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

ionix 1

30.07.2010, 08:51

@Lia, sa-mi spui daca ti-a placut

Bunica 1

30.07.2010, 09:14

Da , da merita trecut la favorite . Pentru preparate cand ai oaspeti e deosebit

ionix 1

01.08.2010, 10:20

@Bunica.. eu am zilnic oaspete moftuos si special, adica pe sot ps: esti superba in poza noua

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos de usturoi cu marar