Sos de iaurt cu branza feta si usturoi

de Corinuta in Sosuri, 24 Iul 2010 | 11439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g iaurt grecesc (2% grasime)
  • 150 g branza feta
  • 50 g smantana (15% grasime)
  • 2 catei de usturoi
  • 2 castraveti murati
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita menta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de iaurt cu branza feta si usturoi:

Se pune iaurtul intr-o sita deasa sa se scurga cca. 15 minute. Castravetii se taie foarte marunt si se pun si ei la scurs, daca este cazul.

Usturoiul se curata si se piseaza. Branza feta se pune intr-un castronel si se zdrobeste cu furculita.

Se adauga la branza toate ingredientele pregatite mai sus si se amesteca cu uleiul, menta si smantana.

Se da 20 de minute la frigider, apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de iaurt cu branza feta si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos de nuci