Sos de ciuperci cu carne

de dantes in Porc, 8 Mar 2015 | 3765 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 300 g ciuperci
  • 50 g unt
  • 100 ml.smantana
  • 200 ml.vin alb
  • 2 linguri de mustar
  • 50 g faina
  • 50 ml.ulei
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de ciuperci cu carne:

Ciupercile se taie in felii si se pun la calit in unt.Carnea se taie in felii subtiri se trece prin faina si se rumenesc cam 2 minute pe fiecare parte in ulei se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se stinge cu vin,se adauga mustarul,smantana si ciupercile calite si se lasa pe foc pana cand carnea este bine facuta.

Se serveste cu garnitura preferata,orez,legume,piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de ciuperci cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos de ciuperci, cu smantana