Sos de ciuperci cu carne

de dantes in Porc, 8 Mar 2015 | 3807 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 300 g ciuperci
  • 50 g unt
  • 100 ml.smantana
  • 200 ml.vin alb
  • 2 linguri de mustar
  • 50 g faina
  • 50 ml.ulei
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de ciuperci cu carne:

Ciupercile se taie in felii si se pun la calit in unt.Carnea se taie in felii subtiri se trece prin faina si se rumenesc cam 2 minute pe fiecare parte in ulei se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se stinge cu vin,se adauga mustarul,smantana si ciupercile calite si se lasa pe foc pana cand carnea este bine facuta.

Se serveste cu garnitura preferata,orez,legume,piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de ciuperci cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos de ciuperci, cu smantana