Sos de ciuperci

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 21 Noi 2015 | 13926 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon brune
  • 300 g mix de ciuperci congelate
  • 3 linguri smantana
  • patrunjel
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de ciuperci:

  • Ciupercile brune le-am taiat diferite forme, iar cele congelate le-am lasat la scurs.
  • Intr-o tigaie cu putin ulei, am pus ciupercile taiate, am amestecat, am presarat sare, piper si am adaugat putina apa.
  • Cand s-au inmuiat, am adaugat si mixul de ciuperci. Le-am lasat pe foc 2-3 min, apoi am pus jumatate din compozitie intr-un blender, am adaugat smantana, putina apa si am mixat pana s-a format un sos, apoi l-am pus peste ciupercile ramase in tigaie.
  • Am amestecat, am potrivit gusttul cu sare si piper, apoi am adaugat patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi cu sos de ciuperci la cuptor