Sos alb de ciuperci, smantana cu muschiulet afumat

de ralu_ca in Pt. carne, 11 Ian 2015 | 14081 vizualizari

COMENTARII (16)

Ina 1

11.01.2015, 16:00

ei, asta da!

Bya Ralu 1

11.01.2015, 16:01

ce bun trebuie sa fie

diaconta 1

11.01.2015, 16:07

Ce mult imi place

Cris2711 1

11.01.2015, 16:08

nu zicem ca nu papam

gaby_duceag 1

11.01.2015, 16:11

mancaciosi in jurul cratitei! )
super arata!
vrem! vrem toti!

Bunica 1

11.01.2015, 16:44

Ce-mi place sosul cu ciuperci!

MotanLaOale 1

11.01.2015, 16:47

mirela0911 1

11.01.2015, 17:00

Ce bunatate! Tb sa incerc si eu sosul asta!

deyutzky 1

11.01.2015, 17:48

imi place

Constelatialeu 1

11.01.2015, 17:52

Muschiuletul ala nu-l refuz niciodata...

Corinuta 1

11.01.2015, 21:17

Frumoasa combinatia!

anca_rm 1

12.01.2015, 08:42

dantes 1

12.01.2015, 09:02

Gustos!

Rocsi 1

12.01.2015, 10:50

O mare bunatate!

elucubratiiculinare 1

12.01.2015, 18:10

yammi

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 15:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mujdei a la Kamy