Sorbet de pepene galben

de Laly in Dulciuri, 2 Sep 2011 | 5120 vizualizari

 

Dragele mele,va poftesc pe toate la o cupa.

 

INGREDIENTE

  • 1 pepene galben
  • 3 linguri de miere
  • 3 albusuri
  • 5 linguri de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sorbet de pepene galben:

Pepenele se curata de coaja si se face pasta cu ajutorul robotului.Albusurile se bat spuma cu zaharul.Se amesteca pasta cu mierea de albine apoi se incorporeaza si albusurile batute.Se introduce la congelator ,amestecandu-se in din cand in cand.Inainte de a fi pus in cupe se trece prin robot pentru a sparge acele de gheata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sorbet de pepene galben" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

jolygina 1

03.09.2011, 14:04

foarte bine arata

Rocsi 1

03.09.2011, 15:36

un desert racoros..am venit daca ne-ai invitat

iry-gabriela 1

13.08.2012, 18:07

vin si eu chear daca ai facut invitatia acum ceva vreme

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Inghetata de pepene galben