Somon la gratar cu usturoi

de Corinuta in Somon, 2 Dec 2012 | 6995 vizualizari

 

Delicios de bun!

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de somon (500g)
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lamaie
  • sare,piper, piper cayenne
  • ceapa verde taiata rondele
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon la gratar cu usturoi:

Se condimenteaza somonul cu sare si piper, piper cayenne si se prajeste pe gratar 4-5 minute pe fiecare parte pana cand carnea se deschide la culoare.

Usturoiul curatat si tocat se pune intr-o tigaie impreuna cu uleiul si se incalzesc la foc mic, cat sa-si lase usturoiul aroma.

Se pun fileurile de somon intr-un vas, se toarna uleiul peste ele si se stropesc cu zeama de lamaie. Se presara peste rondele de ceapa verde sau verdeata si se servesc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la gratar cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste prajit