Somon in crusta de alune si parmezan

de Bya Ralu in Somon, 23 Dec 2016 | 5274 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de file de somon
  • 2-3 linguri de alune prajite
  • 2 linguri de parmezan ras
  • frunze de busuioc
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon in crusta de alune si parmezan:

Somonul se pune cu pielita in jos intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Punem frunze de busuioc proaspat desupra,si acoperim cu folie de aluminiu.

Se da la cuptorul preincalzit pentru circa 20 minute.

Se inlatura folia de aluminiu,alunele le maruntim bine cu un cutit si le amestecam cu parmezanul ras si acoperim bucatiile de somon cu amestecul format.

Se da la cuptor pentru alte 15-20 minute.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon in crusta de alune si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Rahela Velicu 1

26.12.2016, 20:44

Bya Ralu 1

27.12.2016, 00:04

anca_rm 1

27.12.2016, 09:24

imi place somonul si suna bine propunerea ta

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Somon cu sos de sofran si orez