Somon gravlax

de Catalina L in Somon, 10 Feb 2017 | 7589 vizualizari

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

10.02.2017, 22:17

RuxyRux 1

10.02.2017, 22:17

Cred ca e grozav....eu il mananc numai daca e afumat bine...sau daca e fiert si afumat!

RuxyRux 1

10.02.2017, 22:27

....si musai cu ceapa rosie )))

dantes 1

11.02.2017, 07:47

Interesant!

Ksenya 1

11.02.2017, 09:19

Da ,Crstina asa il fac si eu,numai ca eu am prezentat varianta clasica "somon Viking",nu numai somonul se poate marina astfel ci si orice peste gras. Macrou,hering ,stavrid sau scrumbie ...pastrav. Este foarte bun. Buna reteta!

simona72 1

11.02.2017, 11:44

super!

mihaelar63 1

14.02.2017, 07:42

Eu as gusta

miki_a 1

24.02.2017, 22:59

Buuuuun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon la gratar cu sos de patrunjel si usturoi