Azi cam tarziu am venit cu pranzul dar a durat ceva pregatitul si tin neaparat sa va recomand aceasta reteta cu un gust deosebit de bun
Recunosc este putin costisitoare dar avand in vedere ca eu nu dau bani pe peste,mi-am dorit acest rasfat,ca doar nu-i in ficare zi!
Pestele curatat,spalat,portionat,il condimentam cu sare,piper,ierburi aromatice,usturoi,il punem in tava,il stropim cu ulei,zeama de lamaie,adaugam vinul,acoperim tava,lasam la cuptor 10-15 min.
In acest timp,cartofii curatatispalati,taiati rondele,condimentati cu sare,piper,usturoi,boia si ulei,ii punem intr-o tava cu o ceasca cu apa,ii acoperim si-i lasam la cuptor 25min.
Pentru sos,amestecam smantana cu laptele de cocos,adaugam putin suc de lamaie,caperele tocate,sare si piper.
Servim pe farfurie peste,cartofi,deasupra sos iar alaturi salata verde stropita cu ulei de masline si otet balsamic
1
sosul nu trebuie sa fie gros dar nici subtire