Salata de vara cu paste si somon afumat la cald

de Satisfyyourcravings in Somon, 1 Iul 2016 | 3818 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru pesto:
  • 30 grame busuioc proaspat
  • 40 grame Parmezan
  • 20 grame muguri de pin
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • o bucata mica de unt
  • Pentru salata:
  • 400 grame paste scurte (eu an folosit fusili si penne)
  • 220 grame somon afumat la cald
  • 1 castravete
  • 70 grame rucola
  • 400 grame rosii cherry (eu am folosit Rivolo)
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de vara cu paste si somon afumat la cald:

Cu ajutorul unui blender se amesteca si maruntesc frunzele de busuioc, parmezanul, uleiul de masline si mugurii de pin. Se transfera intr-o cratita si se adauga untul. Se amesteca, la foc mic, pana cand untul s-a topit. 

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Se taie rosiile in jumatati. 

Se taie castravetele longitudinal in doua, apoi se indeparteaza semintele cu o lingura si se taie felii. 

Pastele se scurg si se clatesc sub jet de apa rece. 

Se amesteca rosiile cu rucola, castravetele, pesto, pastele, sare si piper, daca este nevoie. 

Se imparte in portii si se decoreaza cu bucati de somon afumat la cald si piper proaspat macinat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vara cu paste si somon afumat la cald" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon in crusta de branza