-se curata bucatile de peste si se condimenteaza cu sare si piper
-cartoful se da prin razatoare si se condimenteaza cu sare,piper si rozmarin si 1 catel de usturoi tocat marunt
-se adauga si oul si se amesteca
-se da pestele prin faina si pe o parte si pe alta
-se pune pe partea fara piele,un strat subtire din amestecul de cartofi
-se pune ulei de masline intr-o tigaie,pe toata suprafata si cand este incins,se aseaza pestele cu stratul de cartofi in jos
-se lasa pana devine aurie crusta de cartofi si se intoarce si partea cealalta ca sa se prajeasca putin- 2'-3'
-se pune la cuptor,intr-o tava tapetata cu hartie de copt,pt cca 10'-15' max.
-legumele se taie felii potrivite,nu groase,iar ciupercile in 4
-se pune putin ulei de masline,sare,piper,1 catel de usturoi,apoi le facem la foc mare.Spre final adaugam si rosiile cherry si amestecam continuu,pana ajung aldente(10'-15'),apoi le oprim.Se adauga marar proaspat peste ele.