Snitele din piept de curcan in vas Zepter

de Irina in Curcan, 8 Iul 2013 | 8123 vizualizari

 

Mereu am la indemana un piept de pui sau de curcan, pentru situatii de urgenta, cand striga copilul ca ii e foame. Sincera sa fiu si mie imi plac snitelele, asa pufoase cum ies...

 

INGREDIENTE

  • 1 jumatate piept de curcan
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de curcan in vas Zepter:

Pieptul de curcan spalat si curatat il tai fasii, ca pentru pui Shanghai si il bat bine. Il condimentez cu sare. 

Sparg ouale intr-un bol si le amestec. 

Pieptul de curcan il dau prin faina apoi prin ou.

Pregatesc vasul Zepter si il pun la foc mic.

Cand acul indicator al Thermocontrolului ajunge in zona verde pun ulei, acesta se incinge instant si pun snitelele in vas. Le intorc imediat pe partea cealalta, pun capacul si opresc focul. In doua minute ridic capacul de pe vas si snitelele sunt gata facute.

Pun snitelele pe un prosop de hartie pentru a absorbi uleiul, dupa care le mut pe un platou pentru servire.

Ce ma bucura este faptul ca pot folosi la prajit uleiul de masline care imi place atat de mult. Asta pentru ca,  oprind focul, temperatura uleiului nu mai creste. Uleiul de masline are punctul de ardere in jur de 200 grade, punct pe care nu are cum sa-l atinga. 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de curcan in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume