Snitele de vita la cuptor

de lilik in Vita, 14 Noi 2010 | 17677 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de carne de vita pt snitele
  • 1 ou
  • 3-4 linguri pesmet
  • parmezan
  • ulei e masline,sare,piper

pt garnitura:

  • 2 cartofi fierti in coaja
  • 10 masline
  • 2 oua fierte tari
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de vita la cuptor:

batem oul cu sare si piper si amestecam pesmetul cu o lingura de parmezan si putina sare.

dam bucatile de carne prin ou,apoi prin pesmet si le punem intr-o tava acoperita cu hartie pt cuptor,apoi le punem putin ulei deasupra si acoperim cu staniol;dupa care dam la cuptorul preIncalzit la 200° timp de cca 15 min(dupa 10 min dam jos staniolul si controlam apoi le mai lasam putin descoperite).putem servi cu orice garnitura dorim.

garnitura: curatam cartofii si ouale si le taiem cubulete intr-un vas.adaugam maslinele,potrivim de sare si piper si punem ulei de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de vita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi si carne de vita