Eu am facut de data asta portie dubla fata de cum fac de obicei. Am fost mai multi mancaciosi, si nu m-am riscat sa fac doar din 10 snitele;)) Erau sanse ca unii sa nu mai apuce la ele:D
Pentru inceput snitelele se pun la fiert in apa, impreuna cu vegeta. Se fierb 15-20 de minute, dupa care se scurg de apa, si cand se mai racesc putin se storc cu mana.
Intre timp se pregatesc celelalte compozitii pentru pane.
Ouale se bat bine ca si pentru omleta, dupa care se adauga faina si apa. Se amesteca bine pana se omogenizeaza.
Intr-un bol separat se amesteca usturoiul pisat, pasta de rosii, ierburile aromatice, si sarea. In cel de-al treilea bol se pune pesmet.
Snitelele, mi s-au parut mie ca sunt prea groase, asa ca le-am taiat in doua. Acum fiecare bucatica de soia, se trece prin amestecul de condimente, si se lasa 10-20 de minute sa absoarba savoarea fiecarui condiment.
In ultima etapa se trec snitelele prin ou si pesmet, dupa care se prajesc in ulei pe ambele parti.