Snitele de pui la cuptor

de T I M E A in Pui, 11 Dec 2012 | 4212 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc piept de pui dezosat adica pieptul de la doi pui (eu din fericire am avut de curte)
  • 2 oua
  • 3 linguri lapte
  • faina
  • pesmet
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui la cuptor:

Spalam si feliem pieptul de pui. Batem usor feliile de carne cu ciocanul de snitele apoi saram si piperam fiecare felie.

Pregatim 3 farfurii: una cu ou batut amestecat cu laptele, una cu faina si una cu pesmet.

Dam fiecare bucata de carne pe rand prin faina, ou si apoi pesmet.

Asezam snitelele intr-o tava mare tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la 180 grade timp de 30-35 minute. Dupa 15 minute intoarcem carnea de pe o parte pe alta si le mai lasam aprox 15 min.

Sugestie de servire:

- cartofi fierti cu paprika si ceapa rosie 

- sos: 2 lingurite mustar cu 3 lingurite sos chili 

Pofta mare! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de malai