Piept de pui şi ciupercuţe umplute - la grill

de Dana_Retetegg in Pui, 22 Iun 2011 | 3394 vizualizari

 

Un preparat gustos, rapid si sanatos!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui,
  • 7-8 ciuperci,
  • 50 gr branza de oaie,
  • marar verde,
  • curry,
  • sare,
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui şi ciupercuţe umplute - la grill:

Pieptul de pui l-am taiat pe lung in felii de grosime medie.

L-am condimentat cu sare si curry si l-am pregatit pe grill.

Ciupercile le-am spalat, le-am scurs bine de apa si le-am rupt coditele.

Le-am pus pe grill timp de 2 minute pe fiecare parte. Am pus pe grill si coditele ciupercilor.

Cand au trecut cele 4 minute, le-am scos pe o farfurie, le-am sarat, piperat si le-am umplut cu propriile lor codite pregatite pe grill si taiate marunt, branza si marar tocat.

Eu le-am mai pus pe grill inca 2 minute, nu e musai sa facem asta, depinde de fiecare.

Am servit pieptul de pui si ciupercutele impreuna cu o salata proaspata si un pahar de vin rosu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui şi ciupercuţe umplute - la grill" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana taraneasca de pui, cu ceapa si rosii