Pieptul de pui se taie in bucati potrivit de groase. Se condimenteaza cu condimente pentru carnea de pui si cu piper.
Intr-un castron se bat ouale ca pentru omleta cu 2 linguri de apa rece si 1 lingura cu faina. Separat se pune un alt castronel cu faina. Bucatile de carne se dau prin faina, se scutura, apoi se dau prin amestecul de ou. Se prajesc in ulei incins pe ambele parti. Se scot pe servete absorbante.
Pentru sos se desface pasta de tomate in doua cani de apa si amestecul se pune la fiert la foc mic. Se adauga usturoiul taiat bucatele, busuiocul , sare si piper. Se dizolva 2 lingurite cu varf de amidon in apa rece si se toarna peste sos amestecand bine. Sosul incepe sa se ingroase. Acum se pun si snitelele si se lasa sa mai dea cateva clocote.
Noi am servit cu piure de cartofi si castraveciori acri.