Snitele de pui cu piure

de love_cherry in Pui, 29 Iun 2012 | 3670 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Piure:
  • cartofi
  • sare
  • o lingura lapte
  • o lingura unt
  • Snitele:
  • piept de pui
  • sare
  • 3-4 oua
  • pesmet
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui cu piure:

Curatam,spalam si taiem cartofii cuburi apoi ii punem la fiert.

Dupa ce s-au fiert ii scurgem de apa,ii punem intr-un bol,adaugam laptele,sarea si untul apoi il pisam.

Taiem pieptul de pui fasii,il batem putin si il dam cu sare.

Punem uleiul la incins,iar pieptul de pui,dam fiecare fasie in parte prin pesmet,ou,apoi iar pesmet si in tigaie.

Lasam pana se fac ele aurii si consideram ca sunt gata.

POFTA BUNA!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui cu piure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

29.06.2012, 21:18

De pui sunt preferatele mele!

love_cherry 1

29.06.2012, 21:34

si ale mele:*

Sim0na 1

02.07.2012, 09:58

As papa zilnic snitele!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitel imperial