Asta e clasica mea reteta de snitele de pui si cea mai pusa in aplicare !!!
Pieptul de pui(dezosat si fara piele) il spalam.
Il tamponam cu un servet de surplusul de apa,apoi il taiem bucati potrivite.
Batem fiecare bucata de pui cu ciocanul de snitele,dar nu foarte tare,ca sa nu le sfaramati.
Le condimentam cu putina sare si piper,pe ambele parti.
Ouale le batem spuma,cu un praf de sare si piper,iar la urma si cu putin marar uscat(sau patrunjel).
Pe o farfurie intinsa punem niste faina alba.
Intr-o tigaie turnam ulei,dar nu prea putin ca sa aiba in ce sa se prajeasca snitelele.
Trecem fiecare bucata de pui prin faina alba,ou batut,iar prin faina si iar prin ou.
Le dam drumul in uleiul incins .
Le pregatim la foc potrivit,pe ambele parti.
Cand sunt gata le scoatem pe niste servetele.
Le lasam putin sa se racoreasca si putem servi.
E simplu de preparat nu?Atunci pregati-ti-le si voi:)!!!!!!
1
Puneti pe bucatile de pui,cand le bateti,o punga de ciolofan pentru a nu va stropi!!!