Snitele de legume

de daniastefania in Mancaruri de legume, 27 Feb 2015 | 5913 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 4 cartofi
  • 150 gr porumb din conserva
  • 150 gr parmezan ras
  • 1 ceapa
  • 3 oua
  • Faina
  • Pesmet
  • Sare
  • Piper
  • Ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de legume:

Se curata morcovii si cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Porumbul se pune la scurs. Ceapa se toaca marunt. Cand s-au fiert cartofii si morcovii se scurg de apa, se paseaza si se lasa la racit. Se adauga apoi porumbul, ceapa si parmezanul. Se condimenteaza dupa gust si se amesteca bine totul. Se formeaza cu mainile snitele, care se dau prin faina, apoi prin ou si pesmet. Se prajesc in ulei incins. Se scot pe hartie absorbanta.

TIPS-URI

1

Se pot adauga legumele care va plac

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

Torturi spirala cu zmeura - Desert aniversar si reteta nr. 1800

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei cu usturoi