Pentru snitele, se spala bine pieptul de pui, apoi se taie feliute subtiri.
Se bat ouale cu sare, piper, fulgi de chilli si branza data pe razatoarea mica.
Se pune pesmet intr-o farfurie adanca.
Feliile de piept de pui se trec prin pesmet, ou, pesmet si se pun in ulei incins, pentru 3-4 minute pe fiecare parte, apoi se scot pe servetele, sa se elimine surplusul de ulei.
Pentru piure, cartofii se curata, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare si piper.
Cand sunt gata, se zdobesc si se adauga, pe rand, untul taiat cubulete si laptele.
Daca mai este nevoie, se mai adauga sare si piper.
Snitelele se aseaza intr-un vas termorezistent, se adauga mozzarella zdrobita intre degete si piureul de cartofi.
Pe deasupra, se adauga branza cheddar rasa pe razatoarea mica.
Se baga la cuptor pentru 25 min, pana se rumeneste deasupra.
Noi le-am savurat calde, pentru ca mirosea demential.