Snitele crocante de pui

de madi_marin in Pui, 16 Mar 2010 | 7717 vizualizari

 

E prima oara cand le fac in felul asta si pot sa spun ca imi plac la nebunie. Merita incercat...

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de pui dezosat
  • 2 oua
  • faina
  • fulgi de porumb
  • crutoane cu usturoi
  • condimente pentru carnea de pui
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele crocante de pui:

Pieptul se taie in bucati subtiri. Se condimenteaza si se pune la frigider.

Ouale se bat ca pentru omleta .

Fulgii si crutoanele se pun intro punga mai tare si se zdrobesc nu foarte fin, sa mai ramana si bucati mai mari.

Bucatile de carne condimentate se dau mai intai prin faina, se scutura de surplus, apoi prin ou batut si la urma prin amestecul de fulgi cu crutoane. Se prajesc la foc iute pe ambele parti , cu grija insa sa nu se arda.

Se servesc cu garnitura si salata la alegere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele crocante de pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]