Nu cred ca exista gospodina care sa nu stie sa faca snitele.Si acestea sunt ca si clasicele snitele doar ca le-am dat prin fulgi de porumb pentru a face o crusta crocanta.Ceea ce le deosebeste de snitelele clasice este faptul ca sunt coapte in cuptor,nu prajite pe foc.Si asta,pentru faptul ca se pot servi si reci,nu doar calde.Decat un snitel savuros si uscat, prajit in ulei mai bine unul gustos si sanatos copt in cuptor.
Uleiul,boiaua,sarea si piperul se amesteca formandu-se o pasta.Carnea se sterge bine si se taie felii de 1cm grosime.Fiecare felie se bate sub o folie de nailon,pe ambele parti.
Intr-un bol se sparg ouale,se adauga smantana si mustarul si se bat bine cu o furculita.
Fiecare felie de carne se da prin pasta obtinuta,apoi prin faina,amestecul de oua,smantana si mustar si prin fulgiii de porumb.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se pun feliile de carne.Se dau la cuptor.Dupa 10-15min snitelele se intorc pe partea cealalta.Se mai lasa inca 15 min pana se rumenesc frumos apoi se scot din cuptor.
Se sevesc calde cu o garnitura de cartofi sau reci,ca aperitiv.