Vrand sa-mi mai amintesc un pic de China am decis sa pregatesc carnea cu ceva fruct si asa am pregatit ceea ce urmeaza sa va descriu:
Se pregateste carnea mai intai: curatata, spalata, tamponata cu hartie prosop si taiata cuburi de dimensiunea unei nuci normale. Dupa aceea curatam si ceapa si prazul si le taiem rondele.
Uleiul il punem in wok apoi adaugam carnea pe care o amestecam tot timpul pana se prajeste pe toate partile. Punem si prazul cu ceapa lasandu-le pana se vor inmuia bine. Intr-o tigaie de teflon punem rondelele scurse de zeama si ele la randul lor se vor tampona cu hartie si apoi puse in tigaie sa se rumeneasca usor. In wok punem si sucul de ananas dar si ananasul.
Intr-un castronel dizolvam amidonul cu putina apa in care mai punem si mirodeniile si sosul de soia, apoi adaugam acestea in wok peste carne se mai da un clocot si este gata.
Pofta buna.