Snitel vienez

de Brindusa in Pui, 10 Mar 2010 | 13412 vizualizari

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

11.03.2010, 01:22

mancam si lucruri obisnuite .
te-as ruga sa ne spui cate ceva despre uleiul de palmier .

ela 1

11.03.2010, 01:44

uleiul de palmier se gaseste in bidoane mai mari si este un ulei special pt prajit,cica poti sa prajesti de mai multe ori in el caci nu ia gustul din mancarea pe care ai facut-o in el,insa se cam evapora repede si ca sa il scoti din bidon trebuie sa il pui putin in apa fierbinte.eu il scoteam si i-l puneam in borcane si luam cu lingura cand aveam nevoie,arata ca untura.bidonul are 3litri si costa ceva peste 10lei,uleiul are colesterol 0,se numeste olina,

madi_marin 1

11.03.2010, 08:47

e super uleiul de palmier...si eu il folosesc din cand in cand...e un bidon galben si il gaseam la Metro, apoi si la alte magazine, chiar si de cartier...., cat despre snitel...ce sa spun, mi-ai facut o pofta...ca nu am mai mancat cam de multicel....mi-ai dat o idee pentru week-end...

rivka 1

11.03.2010, 10:01

este uleiul pt friteuza mihaela, cred ca....
cartofii prajiti ies buni in el.
eu sincer pt snitele etc folosesc tot de floarea soarelui.

Bucataras Medi 1

11.03.2010, 11:22

si eu folosesc ulei de palmier , e foarte bun................cand am fost la Viena primul lucru pe care am vrut sa- mananc a fost snitelul vienez si bineinteles strudelul cu mere............intradevar, snitelul este cat farfuria..................felicitari, Brandusa!

Sylvia 1

11.03.2010, 12:06

Brandusa nota maxima de la mine, mi-am amintit cand l-am vazut de un snitel mancat in Germania la ceva restaurant unde nu am inteles nimic din meniu decat asta si am comandat amandoi si ne-a picat fata cand au adus portiile era si gros si mare....am mancat abia un sfert din el si nu sunt eu sfioasa in ale mancatului

epurasha2bb 1

11.03.2010, 14:32

si eu fac tot asa snitzelul, nu mi-au placut niciodata alea pane doar prin ou fara pesmet, asa cu pesmet e mai crocant.De obicei snitzelul vienez il fac din vita iar puiul il faceam suvite crocante prin fulgi de porumb si miere dar am sa incerc si asa.Arata yummy!

Brindusa 1

11.03.2010, 14:54

Va multumesc, doamnelor pentru comentarii. Mihaelar63, vad ca ti-au raspuns deja fetele la intrebare. Sunt de acord cu ele. Eu nu folosesc uleiul de mai multe ori, chiar daca scrie ca se poate.

Oana 1

11.03.2010, 15:14

Delicios!! ca la mama lui

merceleo 1

23.01.2012, 14:39

Acesta e "Snitel din piept de pui", "Snitel vienez" se face exclusiv cu carne de vitel, poate n-ai stiut sa faci diferenta cu ce-ai mancat la Viena!

gaby_duceag 1

23.01.2012, 14:40

b

diaconta 1

23.01.2012, 14:47

Brandusa,daca-mi dai snitel ,eu il mananc ,nu-l analizez

diaconta 1

23.01.2012, 14:50

Sylvia

11.03.2010, 12:06
am comandat amandoi si ne-a picat fata cand au adus portiile era si gros si mare....am mancat abia un sfert din el si nu sunt eu sfioasa
chiar asa Sylvia

asta inseamna sa extragi din context

Brindusa 1

23.01.2012, 20:44

gaby, dia deh, unii numai asta fac: analizeaza

Bya Ralu 1

19.01.2013, 18:23

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele din piept de pui