Cred ca toate gospodinele stiu ca muschiul de pui care se gaseste la pieptul puiului este cea mai frageda carne.
Muschiul de pui se scoate si se curata de pielea subtire daca are.
Fasiile se taie in doua pe lungime.
Cantitatea de carene se pune intr-un castron si se condimenteaza dupa dorina fiecaruia.
Ouale se sparg intr-un castron .Adauga putina sare si bate-le cu o furculita pana se amesteca bine albusul cu galbenusul.
Pune faina intr-o farfurie.
Ia fiecare fileu de pui si tavaleste-l prin faina,apoi prin ou.
Pune -l in tigaia cu ulei incins.
Lasa sa se rumeneasca pe o parte si intoarce-l.
Sa fie frumos rumenit pe ambele parti.
Scoate-l pe o farfurie in care ai pus serbetele de hartie pentru a absorbi uleiul.
Se serveste alturi de garnitura si salata agreata.
Noi l-am servit cu piure si ardei copt.
1
Am condimentat doar cu sare si piper, pe gustul meu.