Snitel de vinete

de AnaDavid in Aperitive / Garnituri, 12 Oct 2017 | 3382 vizualizari

 


 Vanata este un miracol al naturii, cu ele ... am putea deveni chiar un vegetarian pentru câteva zile.
Facem Snitel cu vinete cum facem si snitel cu carne.

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 2 oua
  • pesmet
  • sare si piper
  • faina
  • putin cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de vinete:

Am tăiat-o felii, am pus puțină sare și am lăsat 30 de minute pentru a pierde apă, astfel încât să ia mai puțin ulei când  prăjim.

Scoatem sarea cu un șervețel și treacem prin făină, apoi în ou batut și apoi în pesmet.

Se prăjesc în foc mediu până când devin aurii. Dacă vrem, atâta timp cât suntem fierbinți, punem peste cascaval, așa că se topeasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv de sezon