4 portii
PIURE DE CARTOFI:
Curatam cartofii si morcovul bine,ii spalam si ii taiem bucati medii(fiecare cartof in 4-5).Ii punem la fiert in apa rece cu putina sare.
Dupa ce s-au fiert scurgem apa,adaugam laptele,maruntim bine cu un pasator de cartofi,punem untul,sarea.smantana si amestecam bine.
Daca il dorim mai pufos batem cu mixerul sau blendarul 1-2 min.
SNITELE DE PUI:
Dezosam pieptul de pui si il taiem felii subtiri.Batem fiecare felie cu ciocanul pt snitele si condimentam cu sare, piper si condimente pt pui.
Intr-un castron spargem 3 oua,punem o lingurita de mustar si un praf de sare,amestecam bine.
In alta farfurie punem pesmetul cu putina sare(eu asa pun).
Carnea se da prin ou,pesmet,iar ou apoi pesmet si se pune in tigaia incinsa.