In sfarsit am reusit sa fac si eu snitel de pui cu fulgi de porumb, am vazut de mult timp pe la fetele din blogosfera aceste snitele, care mi-au facut cu ochiul, insa tot timpul cand faceam snitelele uitam sa cumpar fulgii de porumb, bine ca am facut acum, ca sunt o bunatate, asa ca daca nu ati facut pana acum, ar fi cazul sa faceti :D
Modul de pregatire este acelasi ca la snitele cu pesmet.
Se spala si se taie pieptul de pui, dupa care fiecare felie se bate cu ciocanul de snitele.
Se condimenteaza cu sare si piper.
Dam fiecare felie de snitel de pui prin faina, dupa care prin ouale batute ca pentru omleta, apoi prin fulgii de porumb maruntiti.
Punem la prajit in uleiul incins, pana ce bucatile de snitel de pui se rumenesc frumos pe ambele parti.
Toate bucatile de snitel de pui se scot pe un servetel pentru a absorbi surplusul de ulei.
1
puteti pregati acest snitel de pui si fara fulgi de porumb, il preparati simplu dandu-l prin faina