Pentru o cina romantica ...merge perfect!
Snitel de pui delicios invelit cu cascaval si acoperit cu sos italian...o bunatate!
Batem pieptul de pui sarat inainte ca pentru snitel. Il trecem prin oul batut cu putina sare, apoi prin faina si il prajim. Il scurgem pe o hartie ( servet) de excesul de grasime . Punem snitelele intr-o tava de jena si acoperim fiecare bucata cu o felie de cascaval . Dam la cuptorul incins la 200 grade pentru 15 min.
Intre timp facem sosul:
Intr-o tigaie punem vinul impreuna cu uleiul de masline si dam un clocot. Punem usturoiul, bulionul, rosiile si zaharul. Totul se desfasoara pe foc iute. Saram dupa gust, piperam apoi adaugam si rozmarinul. In 5-7 min avem un sos excelent. Scoatem puiul dupa 15 minute punem sosul deasupra si mai lasam inca 5 minute la cuptor. Scoatem si servim dupa dorinta...