Snitel de porc

de lucy2002 in Porc, 18 Ian 2020 | 2012 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr cotlet de porc
  • 3 oua
  • 100 gr faina
  • 100 gr pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc:

Cotletul se feliaza si se bate cu ciocanul de snitele pe ambele parti.

Bucatile de cotlet se presara cu sare si piper pe ambele parti.

Ouale se bat bine si se adauga putina sare.

Amestecam faina cu pesmetul.

Trecem fiecare bucata de carne prin amestecul de faina-pesmet apoi prin compozitia de ou si le asezam in tigaia incinsa cu ulei la foc potrivit. Le prajim pe o parte si pe alta pana capata o culoar frumoasa aurie.

Scoatem snitelele pe un platou cu servetele de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Noi le-am servit cu garnitura de cartofi la cuptor si o salata de ardei capia copt si sos de usturoi.

A fost delicios!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele de porc