Snitel cu miez de cascaval

de violeta30 in Mancaruri cu carne, 17 Sep 2015 | 2594 vizualizari

 

Am vrut o mica inovatie si a iesit ceva cu un gust divin, dar meritul final l-a avut cascavalul. Am descoperit cascavalul acesta la Metro, are un gust foarte bun si nu se scurge din preparat. E ideal si pentru cascaval pane.

 

INGREDIENTE

  • carne de porc sau de pui feliata
  • cascaval
  • oua
  • faina
  • condimente
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel cu miez de cascaval:

Spalam carnea si o feliem in bucati potrivite, apoi o batem cu ciocanul de snitele cu mare grija. Condimentam carnea si punem cate un cubulet de cascaval in centru, apoi indoim carnea si o dam prin faina, prin ou batut, iar prin faina si iar prin ou, la final prin faina si adaugam in tigaie (uleiul sa fie incins). Se rumeneste pe ambele parti. Scoatem pe servetel de hartie care sa absoarba surplusul de ulei.

Se serveste cu diverse garnituri, dar si ca atare.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel cu miez de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pollo alla parmigiana - pui cu parmezan