Smørrebrød cu somon

de Satisfyyourcravings in Somon, 20 Oct 2014 | 3439 vizualizari

 

Smørrebrød se traduce prin "paine si unt" si este un preparat specific danez care se consuma in special la pranz. Acestea consta in principal din paine de secara densa si diverse toppinguri. Pentru Smørrebrød cu somon se foloseste numai paine frantuzeasca.

 

INGREDIENTE

  • 2 felii paine frantuzeasca, alba
  • cateva felii de somon afumat
  • putin unt usor sarat
  • 2 felii de lamaie
  • cateva frunzulite de marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Smørrebrød cu somon:

Feliile de paine se ung cu unt, apoi se aseaza feliile de somon, mararul si lamaie. Se consuma imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Smørrebrød cu somon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon si pastrav la cuptor