Smørrebrød cu salata de ton si capere

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 20 Oct 2014 | 4236 vizualizari

 

Smørrebrød se traduce prin "paine si unt" si este un preparat specific danez care se consuma in special la pranz. Acestea consta in principal din paine de secara densa si diverse toppinguri.

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri crema de branza
  • 1 conserva de ton in apa
  • cateva capere
  • cateva frunze de chives tocate
  • sare, piper
  • 2 felii paine cu secara
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Smørrebrød cu salata de ton si capere:

Se amesteca crema de branza cu tonul si chives-ul. Se sareaza si pipereaza. Se aseaza salata pe 2 felii de paine cu secara si se presara cateva capere. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Smørrebrød cu salata de ton si capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Xandrinne 1

20.10.2014, 22:46

mihaelar63 1

21.10.2014, 01:09

La favorite Caperele arata senzational de bine . Se vede treaba ca in port vin de toate . Eu nu cred ca am vazut asa frumoase . Sunt conservate in otet ?

Satisfyyourcravings 1

21.10.2014, 11:02

Da, sunt conservate in otet.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sendviş Fan Brânză