Smørrebrød cu creveti

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 20 Oct 2014 | 3169 vizualizari

 

Smørrebrød se traduce prin "paine si unt" si este un preparat specific danez care se consuma in special la pranz. Acestea consta in principal din paine de secara densa si diverse toppinguri. Pentru Smørrebrød cu creveti se foloseste paine frantuzeasca.

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de paine frantuzeasca
  • putin unt usor sarat
  • 50 grame creveti fierti, curatati
  • 1 lingurita creme fraiche
  • 1 felie lamaie
  • 2 frunze de salata
  • cateva frunze de marar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Smørrebrød cu creveti:

Se unge painea cu unt, apoi se aseaza frunzele de salata, crevetii, creme fraiche, marar si lamaia. Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Smørrebrød cu creveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bunica 1

20.10.2014, 22:01

Creveeeeeeti,preferatii mei!

mihaelar63 1

21.10.2014, 01:17

Aproape ca te invidiez . Cred ca ai la dispozitie o gama mare de peste , fructe de mare ... Super

babi5 1

21.10.2014, 08:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Senvis cu crema de branza, omleta si ciuperci