Slanina fiarta in zeama de varza

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2011 | 23405 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata slanina
  • zeama de varza
  • sare grunjoasa
  • usturoi zdrobit
  • foi de dafin
  • boabe de piper
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Slanina fiarta in zeama de varza:

Slanina se unge cu pasta de usturoi zdrobit ,se sareaza cu sare grunjoasa din abundenta si se lasa la rece 2-3 zile pana cand slanina isi ia sarea necesara, dupa care se scutura de surplusul de sare si se pune la fiert in zeama de varza la care am adaugat cateva boabe de piper si cateva frunze de dafin.Se tine la fiert pana cand intra furculita usor in ea.Se lasa apoi la rece si se presara cu boia.Se lasa la zvantat si apoi se tine la frigider  sau chiar la congelator.

Cu o ceapa rosie mananci de nu te mai opresti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Slanina fiarta in zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada colorata cu spanac