Slanina fiarta cu usturoi, boia si piper

de Mutulica in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2016 | 13722 vizualizari

COMENTARII (27)

Constelatialeu 1

28.10.2016, 18:49

Mama ce-mi ploua-n gura.....la slanina si muraturi poftesc mai rau ca o gravida....

Mutulica 1

28.10.2016, 18:52

Ma faci sa rosesc! Acolo vezi trei feluri de sunca pe care am vrut sa le fac mai apetisante.Si eu mananc cu pofta muraturi si slanina.

Ina 1

28.10.2016, 18:57

"am pus macinat pentru ca nu stiu unde tine nevasta-mea piperul boabe" ))) Era exact langa ala macinat, avea si desen cu piper si mai si scria ca-i piper )))))) http://www.bucataras.ro/permalink/407504/

Constelatialeu 1

28.10.2016, 19:04

Ina, pe tine te cred ca esti ordonata, daca cauta la mine sigur nu gasea nimic.....niciodata nu-s in acelasi loc....

Ina 1

28.10.2016, 19:09

Dragul meu, apreciez efortul de a face singur totul, inclusiv poze pe etape si faptul ca am gasit aragazul....curat ))
Felicitari si sa stii ca e foarte gustoasa, desi eu nu ma omor cu sunca

MotanLaOale 1

28.10.2016, 19:19

buna rau

Renataedina 1

28.10.2016, 19:21

Cris2711 1

28.10.2016, 19:28

No ....cum sa lipsesc io de la asa o bunatate

Merisor 1

28.10.2016, 19:50

Moaaa, asa ceva nu se refuza! Mai ales acum pe timp rece.

Rocsi 1

28.10.2016, 20:11

Cu ani in urma cand facea si mama, o fierbea in zeama de moare, apoi o freca cu usturoi pisat si boia de ardei. Era o bunatate. Acum nu mai facem ca nu mai manca!

Mutulica 1

28.10.2016, 20:46

Va multumesc pentru bunavointa.Rocsi, mi-ai dat o idee, mersi!

Nadyne 1

28.10.2016, 21:20

Valeu, ce bunatate!!!

simona72 1

28.10.2016, 21:51

Ce preocupari bune si frumoase incepi sa ai Costelus! Bravo tie pt preparat!

delia64 1

28.10.2016, 22:40

Bunaaa ...tuica in gura si merge de minune !!!

RuxyRux 1

28.10.2016, 23:49

Asta-i reteta de specialist!
Mi-am adus aminte zilele trecute de momentul Craciunului in Ardeal, cand urcam in podul casei si ma imbiau niste mirosuri incredibile de sunca afumata fiarta in zeama de varza...de carnati care mai de care mai fatosi si mai bine mirositori....hmmmm....ce vremuri!

Mutulica 1

29.10.2016, 07:30

Va multumesc pentru atentie si postari!

Valclaudia 1

29.10.2016, 08:54

cum sa refuzi asa ceva? Rece de la frigider imi place si... doar un degetel de tuica, te rog!

mirela0911 1

30.10.2016, 08:03

Nu ma dau in vant dupa slanina fiarta, dar apreciez ce ai facut! Bravo!

Mutulica 1

30.10.2016, 08:41

Saru-mana !

mihaelar63 1

30.10.2016, 22:49

Cam de multisor nu am mancat asa ceva !!! Imi place ca ai specificat ca nu trebuie prea mult fiarta Corecta reteta , cu tuica Incearaca si fiarta in zeama acra de varza

Mutulica 1

31.10.2016, 06:44

Saru-mana pentru sfat,Mihaela!

diaconta 1

02.11.2016, 09:16

Costele,clar votez si eu cu sunca in defavoarea ceaiului ))))
Tare mult imi place si mie doar ca e pe lista cu bunatati de mancat doar in cazul in care nu pot scapa de pofta in niciun fel )))
Sa-i spui nevestei sa-ti mai lase si tie condimentele la indemana,ca vad ca te pricepi foarte bine

Mutulica 1

02.11.2016, 10:56

Saru-mana,Dia!

Panacris 1

06.11.2016, 11:00

Bunăăăăăăăăăăăă

Mutulica 1

06.11.2016, 14:20

Saru-mana !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Telina cu cimbru