Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Se aleg si se spala capsunele bine de impuritati.Sticlele pentru sirop se spala ,se usuca si se sterilizeaza in cuptor.Intr-o oala se pun capsunii si se pun pe foc sa si lasa sucul.Cand si -au lasat sucul se strecoara,cu capsunii se fac dulceata si siropul se pune la foc sa fiarba.Se lasa sa fiarba,se ia spuma daca se formeaza.Se adauga zaharul.La fiecare litru de lichid se pune 1 kg de zahar.Se lasa sa fiarba pana se dizolva complet zaharul ,apoi se stinge focul si se pune in sticle.Se capseaza si se pun in paturi pana se racesc.
1
Cand puneti siropul in sticle se pune vf cutitului sub ele ca sa nu se sparga.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola