Shortbread Cookies ( fursecuri fainoase)

de ionela2682 in Dulciuri, 15 Iul 2011 | 5175 vizualizari

COMENTARII (14)

Rocsi 1

15.07.2011, 11:27

ce inimioare mumoasa..vezi ca nu ai scris unt la ingrediente ,ci doar gramajul

ionela2682 1

15.07.2011, 11:39

mersi ...scrisesem decat la temperatura camerei...ficare adauga ce credea de cuviinta!!!

marcela1979 1

15.07.2011, 12:48

una la cafea?

Ina 1

15.07.2011, 13:16

eu stiu ce adaug
Felicitari, arata fffff bineee!!!

LicutaMarin 1

15.07.2011, 13:16

foarte dragute!!!

Lau 1

15.07.2011, 13:23

dragute

ionela2682 1

15.07.2011, 13:44

multumesc tuturor...fiind asa cald afara m-am axat mai mult pe fursecuri si biscuiti fara creme grele ...ajunge tortul..!

DIANA B 1

15.07.2011, 14:36

La Ancuta 1

15.07.2011, 14:41

ce frumoase

ionela2682 1

15.07.2011, 15:26

Bunica 1

15.07.2011, 21:26

Se topesc in gura

mamaieelena 1

15.07.2011, 23:13

ionela2682 1

16.07.2011, 10:10

RuxyRux 1

17.07.2011, 19:55

Le-am pregatii si eu anul trecut de Craciun...cu adevarat deliciu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajiturica TEO