Shaorma de casa

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2010 | 11578 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui 
  • 2 castraveciori 
  • 2 fire ceapa verde
  • o leg ridichi 
  • 2 rosii
  • 8 frunze mici de spanac  
  • 4 lipii  
  • maioneza
  • sare 
  • curry 
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma de casa:

Se caleste puiul si ardeiul, taiate fasii intr-o lingura de ulei.

Se taie legumele in felii subtiri,lipia se incalzeste intr-o tigaie neunsa la foc mic.  

Ingredientele se impart in patru  si se umple fiecare lipie .  Se asezoneaza cu maioneza, se ruleaza si se mananca.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de aperitiv festiv, rulada de spanac cu crema de branza