Shaorma de casa

de RoXx in Pui, 1 Iul 2013 | 4862 vizualizari

 

INGREDIENTE

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma de casa:

Pieptul de pui se spala , se taie fasii subtiri, se da pe ambele parti cu condimentul pt carne de pui si se pune pe grill. Cartofii se curata,se taie si se pun la prajit. Dupa ce e gata,carnea se taie cubulete. Dupa ce s-au prajit si cartofii, se incalzeste lipia 2-3 secunde , se pune o lingura de sos tzatziki pe toata suprafata ei , apoi se pun cartofi , carne si sos tzatziki din nou (cantitate dupa preferinte) ,se infasoara dupa indicatiile de pe pachet si se poate servi imediat !

Pofta buna ! :)

TIPS-URI

1

Se pot adauga si alte ingrediente dupa preferinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Shaorma la farfurie