Intr-un bol amestecam condimentele impreuna cu uleiul adaugam carnea de porc(care eu am taiat-o felii ca pentru snitele)am amestecat si am lasat la rece 1 ora.
Adaugam carnea in tava unsa cu ulei si dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeneste frumos.(in tava am adaugat 200 g de gusa taiata felii)
Intre timp curatam cartofi si ii prajim(eu am ales sa ii fac la cuptor)
Intr-un bol amestecam galbenusul crud cu cel fiert(sa nu fie foarte fiert pentru ca nu se sfaramiteaza bine)adaugam mustarul,zeama de lamaie si in fir subtire ulei in functie de cata maioneza dorim.
Maioneza am impartito in 3 boluri,am adaugat intr-un bol 2 linguri smantana,usturoi,amestecam pana ce se omogenizeaza,in celalalt bol dulceata de ardei iute,1 lingura smantana.
Ungem o lipie cu maioneza simpla,fasii de carne,cartofii,sos picant si sos de usturoi,salata ruptabucati,castraveti,rosii si rulam cat mai strans.
La capete o strangem cu folie de aluminiu.