Shaorma

de adry88 in Pui, 29 Oct 2013 | 4494 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4 cartofi
  • 1 legatura ceapa verde
  • castravete
  • rosie
  • 1/2 varza rosie
  • 1/2 varza alba
  • sos de usturoi
  • lipii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Cartofii ii curatam,ii spalam,ii taiem si ii prajim in uleiul incalzit,scoatem pe un servetel absorbant,

Pieptul de pui il taiem felii subtire si le condimentam cu condimete pentru pui,acoperim si lasam cca 15 min,dupa care prajim in putin ulei sau intr-o tigaie grill,

Scoatem pe un servetel absorbant,lasam sa se raceasca dupa care taiem fasii,

Varza o taiem fideluta,adaugam sare si o amestecam bine,adaugam ulei si otet dupa gust,amestecam bine,

Incalzim lipa putin o ungem cu sos de usturoi,adaugam salata de varza,ceapa tocata marunt,cartofi prajiti,bucati din piept de pui,felii de rosii,castraveti,

Rulam cat mai strans si la un capat invelim cu folie alimetara dupa care servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Shaorma