Shaorma

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 2 Noi 2011 | 5410 vizualizari

 

Ce mai....o ador!

 

INGREDIENTE

  • varza tocata
  • morcov
  • piept de pui facut la gratar si taiat fasii (sau pulpe grillate)
  • cartofi prajiti
  • maioneza cu smantana multa :)))
  • castraveti murati taiati rondele subtiri
  • Pt lipii, in cazul in care nu aveti lipii libaneze, gata facute:
  • apa
  • sare
  • faina
  • un pic de bicarbonat.

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Se coc lipiile. Se prepara apoi ingredientele pt umplutura si  se umplu lipiile dupa preferinta, cu de toate si stopite din belsug cu maioneza.

TIPS-URI

1

Eu atunci nu am avut lipii cumparate si le-am facut in casa.

2

Nu dau cantitati, pt ca fiecare isi pune in lipie din fiecare cat vrea si ce vrea!

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

brunetica 1

17.11.2011, 07:57

arata super

alinutzika 1

18.11.2011, 16:03

multumesc Miuta

alinutzika 1

18.11.2011, 16:03

Multumesc, brunetica...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Shaorma cu pastrama de porc